Expertise

Expertise

programmeertalen

Met onze ruime ervaring met zowel Visual Basic, vb.net, c#, javascript, T-SQL, kunnen wij inmiddels soepel in verschillende talen uitstekend uit de voeten. Zeker binnen het .net platform, is een programmeertaal immers vooral een kwestie van syntax.

.net

In 2001 was Stefan Kamphuis, toen nog als Visual Basic en ASP ontwikkelaar in dienst bij Capgemini, aanwezig bij het Europese launch event van het .net framework in Stockholm. Vanaf dat moment heeft hij zich gespecialseerd in .net in het algemen, en ASP.NET in het bijzonder.

dnn

Met iedere (major) versie van DotNetNuke en later DNN, hebben we ervaring. Het meeste ervaring hebben we met het ontwikkelen van (maatwerk) modules binnen DNN. In veel gevallen gebruiken we DNN om complete sysmten te faciliteren. Voor sommige onderdelen (zoals skinontwerp) werken wij samen met 40FINGERS.

client side development

Tegenwoordig ontkom je niet meer aan client side development. In veel gevallen horen daar natuurlijk server-side functies bij die te benaderen zijn om gegevens op te halen of te verwerken. We hebben kennis van en ervaring met verschillende javascript frameworks, in het bijzonder React, Knockout en VueJS.

Wij hebben de ervaring om nieuwe ontwikkelingen snel te leren beheersen.

mobiele apps

De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in de mogelijkheid om mobiele apps te kunnen maken. Verschillende apps zijn al in gebruik bij de klanten en mederwerkers van onze relaties.

Veelal werken deze apps samen met andere systemen die we voor deze relaties hebben gerealiseerd.

Wij kunnen zowel apps voor Android als voor iOS (Apple iPhone en iPad) realiseren.

asp.net

Vrijwel zijn gehele carriëre heeft Stefan Kamphuis een voorliefde gehad voor web-development. Eerst op Unix met cgi en Perl, later op Windows met ASP en vanaf 2002 met ASP.NET. Veel ervaring is in de loop der jaren opgedaan met webforms, asp.net WebAPI.

databases en orm

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van datamodellen, en het realiseren daarvan in SQL Server. Het benaderen hiervaan doen we momenteel bij voorkeur met een ORM, zoals de laatste versie van Entity Framework, maar ook met PetaPoco, LLBLGen  en natuurlijk T-SQL kan uitstekend worden gewerkt.